Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Adres
Regenboog 34
3742 ZB in Baarn.

Bij een eerste bezoek vragen wij u een pasfoto voor uw dossier mee te nemen.

Route
Met de auto: snelweg Amsterdam-Amersfoort (A1), afrit 11 (Baarn/Eembrugge). Onderaan de afslag op de rotonde rechtsaf (richting Baarn). Neem daarna de eerste grote weg links (Bestevaerweg) en weer de eerste weg links (Regenboog).

Openingstijden
Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Consulten op afspraak.

Telefonisch spreekuur
Voor korte vragen en het maken van afspraken:

Arie Harder: 035-54 11 169 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 09.00 uur). Bij spoed: 06-2260 2857

Wijzigingen kunt u beluisteren via ons antwoordapparaat. Wij brengen vragen en spoedconsulten buiten het telefonisch spreekuur als een telefonisch consult in rekening.

Waarneming tijdens afwezigheid
Actuele informatie over waarneming: via ons antwoordapparaat. U wordt doorverwezen naar een NVKH-erkende collega of naar de mobiele telefoon. In dat laatste geval zijn algemene vragen tijdens het telefonisch spreekuur ook gratis.

Klachtenregeling

Via de NVKH geldt een klachtenregeling. Heeft u klachten? Dan vragen wij u vriendelijk die met ons te bespreken. Als wij er samen met u niet uitkomen, dan kunt u terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB). Er is ook een NVKH tuchtrechtprocedure.

Registraties
De patiëntenadministratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten (NVKH) en RBCZ.

Vergoedingen
Onze consulten worden door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw eigen aanvullende polis. Wilt u precies weten hoeveel uw zorgverzekeraar uitkeert? Kijk dan in uw polis onder het kopje ‘Alternatieve zorg’ of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Het eigen risico van € 385,- voor de basisverzekering geldt niet voor onze consulten. Consulten bij Arie Harder zijn NIET te declareren!

Wilt u ziektekostenverzekeringen met elkaar vergelijken?
Ga dan naar: www.independer.nl en/of www.verzekeringssite.nl.

Tarieven Eerste consult, duur ca. 1,5 uur € 75,00
Vervolgconsult, duur ca. 3 kwartier € 45,00
Acuut Consult € 45,00
Verstrekking middelen zonder consult (herhaling) € 17,50
Telefonisch consult vanaf € 30,00
Algemene advisering tijdens telefonisch spreekuur gratis

Afrekenen geschiedt uitsluitend contant of per ‘tikkie’ (mobiele telefoon). Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.